top of page

Lees hier de ervaringen van deelnemers

Vrouw geeft workshop

Villa Lila - Heiloo

Leuke en leerzame gebarencursus, gericht op het jonge kind. Wij hebben met een groepje pedagogisch medewerkers deelgenomen aan de cursus. Duidelijke uitleg en ruimte voor vragen. Suggesties mag je zelf inbrengen en er wordt meegedacht over hoe de gebaren te implementeren op de werkvloer. Als tip is het misschien een idee om de gebaren meer in 'praktijk' situaties tijdens de cursus te doen. Soort klein rollen spel waarin je een paar gebaren gebruikt. Hoeft niet lang, maar dan moet je er zelf even wat meer over denken dan dat je de gebaren alleen herhaalt die voorgedaan worden.

Cursus in Groepsverband - september 2021

Moeder en dochter liefde

Miranda & Romy

"Een laagdrempelige cursus. Op een fijne, rustige, ontspannen en vooral duidelijke manier gegeven. Vooral de constructie dat Joyce gewoon bij je thuis komt, ook in deze gekke tijd, waarbij afstand houden gewoon gedaan wordt, geeft het een fijne sfeer. Joyce heeft veel kennis en oog voor der.

Wat erg fijn is, omdat de stand en plaats van je handen en vingers bij een gebaar belangrijk is, omdat sommige gebaren op elkaar lijken.

(bijv. melk/honger, of wie/papa)"

Cursus aan Huis - februari 2021

bottom of page